Omgeving

Zandvoort staat vooral bekend om haar strand. Een uitgestrekt zandstrand van liefst negen kilometer lang. En gemiddeld 100 meter breed. Ruimte genoeg dus om te recreëren. Zeilen, surfen, strandvolleybal en ontspanning. Op het strand staan 41 strandpaviljoens, hier kunt u eten, drinken en loungen. Vijf van de strandpaviljoens zijn het hele jaar open.

Het voormalige vissersdorp staat bol van de leuke horecagelegenheden en winkels. Winkels die ook op zondag open zijn. U wandelt er tussen historische gebouwen met mooie geveltjes. Het Raadhuis en het Gasthuishofje zijn hier goede voorbeelden van. Zandvoort wordt omringd door duinen en bossen waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen

Steden als Haarlem, Amsterdam, Alkmaar en Den Haag liggen vlakbij en zijn goed te bereiken per auto en openbaar vervoer. Naar Schiphol is het ongeveer 20 kilometer rijden. Eb & Vloed biedt drie sfeervolle vakantieappartementen, op loopafstand van de boulevard, het strand en de winkels van Zandvoort. En toch lekker rustig!

Hier een impressie van de omgeving van de appartementen: