Huisregels en Voorwaarden

Algemeen

Door het overmaken van de betaling verbindt u zich aan de hier genoemde algemene voorwaarden en huisregels. 

Een exemplaar van de algemene voorwaarden en huisregels wordt meegestuurd met de factuur. 

Bij beschadigingen en/of vermissingen van roerende en onroerende goederen  van de verhuurder dienen door de huurder onmiddellijk te worden gemeld en vergoed aan de verhuurder.

Huurders dienen instructies van de verhuurder op te volgen. 

De verhuurder kan huurders bij overtreding van de algemene voorwaarden, huisregels en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot het appartement ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten. 

Reserveren

Een reserveringsaanvraag is geaccepteerd, wanneer Eb en Vloed appartementen dit bevestigd heeft doormiddel van het toesturen van een factuur. 

Betaling vooraf per bankoverschrijving is vereist. Nadat u geboekt heeft, neemt de accommodatie contact met u op met betaalinstructies.

Bij niet tijdig betaling is Eb en Vloed appartementen gerechtigd het gereserveerde appartement te annuleren. 

De Gemeente Zandvoort rekent €3 per persoon per nacht toeristenbelasting, deze wordt bij u in rekening gebracht. 

Annuleren 

We raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Annuleringen dienen per email te worden doorgegeven aan Eb en Vloed appartementen. Er is geen restitutie mogelijk na annulering.

Inchecken

Bij aankomst dient u zich altijd eerst te melden bij de verhuurder. Ter legitimatie kan u gevraagd worden om uw paspoort of identiteitskaart te tonen. 

De huurder mag de appartementen niet aan derden in huur of gebruik afstaan en tevens de appartementen niet met meer dan twee personen betrekken.

De inchecktijd is tussen 16:00 – 18:00 uur
De uitchecktijd is tussen 09:00 – 10:30 uur

Houd er rekening mee dat voor inchecken buiten de reguliere inchecktijden een toeslag van EUR 25 in rekening wordt gebracht. Dit is alleen mogelijk op verzoek en na bevestiging van de accommodatie.

De huur geldt voor de gereserveerde periode, ook als u later komt of eerder vertrekt. 

Verblijf

Bedlinnen, badlinnen, keukenlinnen en administratiekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen. 

Het is niet toegestaan om te roken in de appartementen. 

Eventuele extra kosten voor fietshuur, drankjes en dergelijke dienen voor vertrek contact afgerekend te worden. We accepteren geen pin of creditcard. 

Het is niet mogelijk om extra bedden te plaatsen in de appartementen, uitgezonderd en in overleg een babybedje (tot 2 jaar, extra kosten EUR 7.50 per nacht) en/of vouwbed (kinderen 3 - 8 jaar, extra kosten EUR 15.00 per nacht). Dit alleen vooraf te reserveren. 

Indien de huurder hinder of last veroorzaakt voor de omgeving, kan de huurder de verdere toegang tot het appartement door de verhuurder worden ontzegd. 

Verlies van de sleutel is voor kosten van de huurder (EUR 25) en dient direct te worden gemeld bij de verhuurder. 

Feesten/bijeenkomsten zijn niet toegestaan

Het moet stil zijn tussen 22:00 en 08:00.

U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigendommen in het appartement, de verhuurder is niet aansprakelijk voor de gevolgen van diefstal, beschadiging van eigendommen of ongevallen. 

Het verblijf bij Eb en Vloed appartementen is geheel op eigen risico. 

Huisdieren zijn helaas niet welkom.